Началото на 2022 г. беше сравнително спокойно от астрологична гледна

...
Началото на 2022 г. беше сравнително спокойно от астрологична гледна
Коментари Харесай

Великото завръщане на малката разруха: Плутон става ретрограден в Козирог и какво да очакват зодиите

Началото на 2022 година беше относително умерено от астрологична позиция - съвсем подозрително умерено. Но нещата са на път да се раздвижат с едно планетарно връщане обратно. На 29 април Плутон, планетата на трансформацията и разрушението, ще се стане в назадничав в знака Козирог.

Много хора се плашат от ретроградния Меркурий, само че той не е нищо спрямо планети като Плутон. Меркурий се завърта обратно за най-вече за няколко седмици, а Плутон ще бъде в назад придвижване още шест месеца . И да, може да е единствено един път в годината, само че продължителността в тандем с характера на дребния унищожител, трансформират небосвода в минно поле. Много от нас ще се наложи да преборят някои остарели демони и да се срещнат с тъмната си страна.

Плутон е в Козирог от 2008 година насам, което значи, че и преди сме се занимавали с всички свързани с него тематики: бизнес, конструкция, карма и непоклатимост , което продължава да важи и когато настъпи неговата назадничавост (дори се засилва). И макар, че лишава повече време да почувстваме въздействието на това събитие, резултатите му са дълготрайни и от нас се изисква да използван значително промени.

Възможно е да изплуват остарели рани, които от своя страна ще ни задвижат да преразгледаме живота си: в случай че в живота ви настъпи разпад или внезапна смяна в събитията, това е знак, че би трябвало да стискате зъби, тъй като е за положително. Използвайте този мотив да преосмислите посоката, в която се движите , тъй че да бъде най-оптимална за вашето израстване.

Плутон неизбежно ще донесе смяна, само че вие решавате накъде ще дръпнете юздите ѝ.
 image2_16x9.png Сезонът на Телеца носи креативност и положителна сила: какво да очаквате съгласно зодията На фокус
С риск да прозвучим малко злокобни, тази назадничавост настава ден преди мощното слънчево затъмнение , което единствено ще усили силата на Плутон. Възможно е в този ден да усетите тежест или напрежение по-силно от нормално тъкмо в аспектите от живота ви, където се е натрупала отрицателна сила или „ килери “, които не сте разчистили.

Не забравяйте, че Плутон е планета, която е обвързвана с трансформацията и изправянето пред сенчестите ни страни. Не се опасявайте от нея, а си направете равносметка на това, което се случва в живота ви, и разберете къде би трябвало да извършите смяна. Плутон е муден, тъй че не се напрягайте да бързате.

За да смекчим това рухване от небесата, ето какво може да чака всеки знак на зодиака:
 Какво да чака всяка зоия от ретроградния Плутон в Козирог  Какво да чака всяка зоия от ретроградния Плутон в Козирог  Какво да чака всяка зоия от ретроградния Плутон в Козирог  Какво да чака всяка зоия от ретроградния Плутон в Козирог
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР