Началото му бе дадено в 18 часа на фонтана пред

...
Началото му бе дадено в 18 часа на фонтана пред
Коментари Харесай

Трета седмица #ГаzWithMe под прозорците на Радев frognews.bg

Началото му бе обещано в 18 часа на фонтана пред президентството, където хора започнаха да се събират за следващата проява под надпис #ГAZwithme.

 

Вчера от „ Демократична България “ приканиха симпатизантите си да излязат на площада и да защитят достолепието на България.

 

„ Нека заявим ясно, че няма да позволим родината ни да бъде унижавана от газовия ботуш на „ Газпром “ и Кремъл “, приканиха от Демократична България.

 

„ Лъжа е, че газът от „ Газпром “ ще бъде на ниска цена. Лъжа е, че той е сигурен - Кремъл го стопира и понижава и сега на редица европейски страни. Лъжа е, че въпросът за съветския газ е единствено стопански - той е оръжието на путинова Русия да подчинява Европа “, настояха те.

 

Днешният митинг пред президентството съответствува и с деня на Независимостта на Украйна. Затова и протестиращите от #ГAZwithme ще се включат в 20 часа в мирното шествие за независимост и самостоятелност, проведено от украинци в България.

 

От президентството шествието ще премине през централни софийски булеварди и ще стигне до паметника на украинския стихотворец Тарас Шевченко на площад „ Възраждане “, където ще бъдат положени цветя.

 

Ето цялата стратегия на днешната проява:

 

18:00 ч.: Осигуряваме положително въодушевление на включилите се жители и подгряваме за изпращането на (п)реZидента Радев.

 

19:00 ч.: Започваме да споделяме на служебното държавно управление и на 5-тата колона, че няма да им минат номерата.

 

20:00 ч.: Присъединяваме се към Мирното шествие за Свобода и Независимост, проведено от нашите украински другари.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР