Начало на коледните тържества в Бургас ще постави празничният двоен

...
Начало на коледните тържества в Бургас ще постави празничният двоен
Коментари Харесай

Коледните празници в Бургас започват с двойния концерт-спектакъл на маестро Стефан Диомов

Начало на коледните тържества в Бургас ще сложи празничният двоен концерт-спектакъл на маестро Стефан Диомов на 11 декември от 17:00 и 20:00 часа в залата на Бургаската опера, оповестиха от Общината.

Публиката ще се наслаждения на най-обичаните и известни песни на маестрото, трансформирали се от дълго време в шлагери на българската известна музика. „ Вече имам общо 26 коледни песни.
Подготвил съм и няколко напълно нови песни, с които желая да изненадам и развеселявам бургазлии “, показа още маестро Диомов.

В коледния театър ще вземат участие редица обичани реализатори - Милица, Ралица, Драго и Емил от „ Тоника Сухопътни войски “, Ева Найденова и Хари Шерикян от „ Тоника “, Божана Иванова, Виктория Главчева, внукът на композитора - Божидар Неделчев и вокална група „ Изгревчета “, както и танцьорите от „ Дюн “.

Аранжиментите на песните са на Георги Милтиядов, а съпроводът ще е на оркестър с диригент Левон Манукян. Водещ на двата спектакъла ще бъде Мина Пенкова.

За още по-доброто въодушевление и празничната атмосфера в залата си носете камбанки и звънчета. Билетите за двата коледни концерта на Стефан Диомов са пуснати в продажба на касата на Драматичен спектакъл „ Адриана Будевска “, която се намира в центъра на града.

Те са с цени: 20 лева за постоянен билет и 15 лева за възпитаници, студенти и пенсионери.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР