Началните училища, учебните занимални и детските градини в Холандия трябва

...
Началните училища, учебните занимални и детските градини в Холандия трябва
Коментари Харесай

Съветват в Холандия да отварят училищата

Началните учебни заведения, образователните занимални и детските градини в Холандия би трябвало да отворят след 3 май, се споделя в отчет на главния настойнически орган към холандския кабинет, осведоми " Политико ".
 Холандия надвиши 3 000 умряли от новия ковид
Холандия надвиши 3 000 умряли от новия ковид

За последните 24 часа са умряли още 189 души

Експертите също поучават държавното управление да удължи възбраната за събития от 1 юни до " евентуално след лятото ".

Премиерът Марк Рюте се чака довечера да разгласи първите детайлности от проекта на страната за разхлабване на ограниченията.

Съветническите групи означават, че рискът за публичното здраве от отварянето на учебните заведения е контролируем, въпреки че се поучава в учебните заведения да се преподава на по-малки групи от възпитаници, които се редуват, до момента в който не бъде събрана повече информация от скандинавските страни, където учебните заведения са отворени.
 Нови 1316 случаи на ковид в Холандия за 24 часа
Нови 1316 случаи на ковид в Холандия за 24 часа

Новите смъртните случаи са 132

В препоръките написа още, осведоми " Гардиън ", че от 15 март един инфектиран с ковид го предава на по-малко от един човек . Едва 1% от инфектираните с ковид са на възраст под 20 година, до момента в който тази възрастова група в страната съставлява 22% от цялото население.

Средните учебни заведения ще отворят месец по-късно.

Междувременно новите случаи в Холандия се усилиха със 729 до 34 134, оповестява " Ройтерс ", базирайки се на управляващите. Още 165 души са умряли от ковид, с които общо се усилват до 3916.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 2,35 милиона доказани случая, а умрелите са повече от 160 000. Регистрирани са случаи допълнително от 200 страни и територии. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 2,49 млн. случая и над 171 000 умряли в 185 страни, възстановили са се повече от 658 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР