Началните часове на мачовете като гост на Нюкасъл и Манчестър

...
Началните часове на мачовете като гост на Нюкасъл и Манчестър
Коментари Харесай

Разкриха най-тежко пострадалите пътуващи фенове на Висшата лига за кошмарни късни начални мачове този сезон

Началните часове на мачовете като посетител на Нюкасъл и Манчестър Юнайтед през този сезон бяха страхотни за треньорските компании, само че призрачен сън за пътуващите почитатели.

Вечерните начални мачове могат да бъдат логистичен призрачен сън за последователите на гостите. Мачовете постоянно приключват рисково покрай последния трен за у дома - в случай че влаковете въобще се движат. Ако това не е по този начин, това е дълго пътешестване с рейс или кола до у дома, връщане в ранните часове.

Някои почитатели са по-запознати с тези проблеми от други, защото някои клубове са имали осем пъти повече удари на открито вечер изключени като други. Общо осем от мачовете като посетител на Нюкасъл и Манчестър Юнайтед от лигата и ФА Къп са планувани да стартират на или след 19:00 часа до момента този сезон.

Това е най-високият сбор за всеки клуб от Висшата лига. Въпреки това статутът на Нюкасъл като най-северния клуб в топлигата значи, че техните почитатели са изключително наранени от късните начални часове.

Фен, който отива от и до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР