Началникът на училищата в Архиепископията на Маями казва, че католическото

...
Началникът на училищата в Архиепископията на Маями казва, че католическото
Коментари Харесай

Разширяването на ваучерите води до повече ученици, списъци с чакащи и класове за някои религиозни училища

Началникът на учебните заведения в Архиепископията на Маями споделя, че католическото обучение е все по-търсено в Южна Флорида, в този момент, когато на всички възпитаници от K-12, без значение от приходите им е позволено употребяват стратегии, финансирани от данъкоплатците, с цел да заплащат за образование в частни учебни заведения.

На фона на удобните решения на Върховния съд на Съединени американски щати с консервативно болшинство, Флорида беше измежду деветте щата, които разшириха стратегиите за ваучери за учебно заведение предходната година. Толкова доста фамилии са се записали за възобновяване на разноските за образование, финансирано от данъкоплатците, някои щати към този момент надвишават бюджетите си.

Някои дългогодишни религиозни учебни заведения в този момент възнамеряват по-пълно бъдеще след вълната от политически победи за по този начин нареченото придвижване за избор на учебно заведение. Други се надяват разширението на ваучерите да пристигна в техния щат.

„ Преминаваме към режим на напредък “, сподели Джим Риг, шеф на 64-те учебни заведения на архиепископията на Маями. Ускорен от държавн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР