Началникът на отдел „Криминална полиция“ Нинослав Чмолич в гостуването си

...
Началникът на отдел „Криминална полиция“ Нинослав Чмолич в гостуването си
Коментари Харесай

Шокиращо разкритие: Убитата 2-годишна Данка се събудила в багажника на колата

Началникът на отдел „ Криминална полиция “ Нинослав Чмолич в гостуването си в утринната стратегия на телевизия „ Информер “ описа последното шокиращо изобретение.
А точно, откакто двамата мъже блъснали Данка с колата, те я помислили за мъртва и я качили в багажника, само че момичето било живо и в един миг се събудило.
Според техните показания те са спрели покрай къщата, с цел да уринират. Когато траяли, блъснали Данка с возилото, а по-късно я качили в багажника. Странното придвижване на транспортното им средство е снимано на GPS. Разказите им не съответстват във връзка с частта за удушаването на детето – сподели шефът на Криминална полиция и добави:
Денонощно се събират доказателства. Единият от убийците е със загуба на паметта и не помни къде е оставил тялото. Факт е, че разказите им съответстват с детайлностите към ударите, само че не са съгласни по отношение на действителното ликвидиране на детето. Данка е била в безсъзнание, когато я блъснали с кола и я помислили за мъртва, по тази причина се изненадали, че се събудила и един от тях я удушил и най-после изхвърлили тялото - сподели Чмолич.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР