Начална учителка от СУ „Св. Климент Охридски“ в Пловдив е

...
Начална учителка от СУ „Св. Климент Охридски“ в Пловдив е
Коментари Харесай

Грозни сцени в пловдивско училище: Учителка с комоцио след т...

Начална учителка от СУ „ Св. Климент Охридски “ в Пловдив е с комоцио откакто възпитаник се прицели и я удари мощно с топка по главата. Младежът преднамерено е блъснал даскалицата Виолета Хаджипетрова, която преподава на деца от първо до четвърти клас. Така твърди пред „ Марица “ нейният татко Димитър Хаджипетров, който е някогашен кмет на регион „ Централен “.

Случката се разиграла през вчерашния ден по обяд, до момента в който учителката била с деца на двора. Ударът бил толкоз мощен, че тя почнала да залита и паднала. Училищната сестра ѝ се притекла на помощ, като й донесла лед и вода. Хаджипетрова блъснала лек пестник на ученика. Той пък я помолил да не споделя за случилото се нито на шефа, нито на родителите му. Двамата се прецизирали, само че това не траяло дълго. Към 18 часа родителите си прибрали детето от учебно заведение. Явно у дома е разказало историята с учителката и към 20 часа те почнали да звънят на Хаджипетрова. Крещяли и викали по телефона, споделили й, че ще я дадат на съд, че имало следи от удар по детето им.

Родителите завели момчето на доктор, който открил, че има руменина по бузите. Твърдели, че това е от удар от учителката. Свидетели обаче няма. Учителката и учебната сестра настояват, че досега, в който детето си е тръгнало е нямало никакви следи по бузите.

„ Дъщеря ми се прибра, неприятно й е, а те я заплашват по телефона. Днес беше при правосъден доктор. Установено е, че има комоцио. Директорът не желае да се занимава с този случай и най-вероятно ще уволнят щерка ми. И ние ще съдим родителите. Те крещяха по телефона „ Вие сте богати, ние сме небогати и ще ви осъдим “. Наели си юрист. Лекарите в болничното заведение споделиха, че цялото семейство се изсипало с детето там и вдигнали заплашителен скандал “, сподели пред „ Марица “ някогашният кмет на „ Централен “ и татко на потърпевшата учителка.

Той недоумява по какъв начин постоянно учителите са отговорни по хипотеза и счита, че би трябвало да настъпи смяна в просветителната система, защото сега учителите нямат никаква отбрана от сходни прояви, които в доста случаи заплашват живота.

Очаквайте детайлности!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР