Наблюдаващите прокурори направиха своите изводи. Те са за такава квалификация

...
Наблюдаващите прокурори направиха своите изводи. Те са за такава квалификация
Коментари Харесай

Районният прокурор на Стара Загора за случая Дебора: Целта е да се постигне справедливо наказание

" Наблюдаващите прокурори направиха своите заключения. Те са за такава подготовка на незаконните действия, която дава отговор на тежестта на закононарушенията. Целта е да се реализира заслужено наказване ", съобщи районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова на брифинг.

„ Касае се единствено за едно ново обвиняване – за насила, за това, че след упражнена мощ и удар с пестник, срещу волята на потърпевшата и сломявайки волята ѝ, обвиненото лице е остригало главата ѝ “, уточни прокурорката.

Димитрова изясни, че следствието е извънредно ускорено.

" Разпитани са голям брой очевидци. Извършен е спомагателен разпит на Дебора в прокуратурата от наблюдаващите прокурори. Представена е спомагателна писмена документи, в това число и здравна такава. Изготвени са част от назначените експертизи, в това число петорната съдебно-медицинска експертиза, която е задоволително задълбочено направена ", добави още тя.

За обвиняването в закана плануваното наказване е до 6 години затвор, за насила, касаещо остригването на косата на Дебора - също до 6 години, и за двустепенната телесна щета - от 2 до 6 години.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР