Наблюдаваме много призиви в социалните мрежи тази вечер хората да

...
Наблюдаваме много призиви в социалните мрежи тази вечер хората да
Коментари Харесай

СДВР: Готвят се провокации, протестирайте мирно

" Наблюдаваме доста апели в обществените мрежи довечера хората да правят вандалски дейности против разнообразни институции, както и да атакуват служители на реда. Затова молим хората да стачкуват спокойно ". Затова призова Красимира Стоядинова от " Охранителна полиция " на брифинг в Столична дирекция на вътрешните работи.

Тя съобщи, че няма да се позволяват повече блокади на придвижването, само че не уточни какви ограничения ще вземе Столична дирекция на вътрешните работи, с цел да не се стигне до нови прекъсвания на придвижването.

" Нека митингите да са мирни, да се резервира публичния ред. Хората да стачкуват, само че да е спокойно и да не се блокират кръстовища. Нека да бъдем рационални! Нека в действителност митингите да бъдат мирни ”, прикани Стоядинова.   „ Според обстановката ще се вземат ограничения. Ще създадем всичко, каквото е належащо, с цел да подсигуряваме спокойствието в София. Ще създадем всичко допустимо да не се блокират кръстовища ”, сподели още тя. 

Всичките 12 души, които бяха арестувани при премахването на трите блокади тази заран, към този момент са освободени. 8 от тях са били задържани за несъблюдение на полицейско предписание, а четирима, измежду които и чужденец - за неносене на персонални карти.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР