Наблюдателни врачани разплетоха една от най-актуалните мистерии в града, научи

...
Наблюдателни врачани разплетоха една от най-актуалните мистерии в града, научи
Коментари Харесай

Край на мистерията с Валето Кожата! Ето къде се крие врачанският бизнесмен, който изчезна около Нова година

Наблюдателни врачани разплетоха една от най-актуалните мистерии в града, научи извънредно организация BulNews.bg. Малко преди Нова година изчезна известният предприемач Валери Пешов, който бе притежател на единствената дискотека„ Go play “, известна в цялата страна като „ Буркана “, и стопанисваше централното кафене „ No name “. Веднага след празниците заведенията осъмнаха с лепенки „ Затворено за ремонт “, а от 54-годишния Пешов - Валето Кожата, нямаше и диря. След себе си той остави задължения към един вагон чиновници и сътрудници, които на този стадий пият по една студена вода от чешмата.
През миналите месеци във Враца се разказваха разнообразни митове, че той е бил забелязван във Виена, Канада и къде ли още не, до момента в който преди дни мистерията се разплете.
Оказа се, че Валето е отпътувал за Куба, като бръмчи най-вече в столицата Хавана. Островната страна е на равнището на България от 90-те и това дава опция да се работи тъкмо по този начин, както се правеше през тези години у нас. Пред съобразителните вложители има необятно поле за правене на пари. Необходимото конкретизиране е, че там вървят всички измами, които роди българският гении през смутните времена на прехода в нашата страна.
Междувременно дискотеката във Враца стои затворена, като вноските по заема в ПИБ се заплащат постоянно. Кафенето обаче към този момент е продадено на вложител от Ботуша, който след сериозен ремонт ще го трансформира в италиански ресторант.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР