Наближава празникът на любовта. Точно сега е моментът да видите

...
Наближава празникът на любовта. Точно сега е моментът да видите
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Наближава празникът на любовта. Точно в този момент е моментът да видите какво ви чака в персонален проект и да разберем коя зодия какви ще ги прави:

Овен

Скъпи Овни, през идващите дни ще бъдете по-емоционални и чувствителни, изключително във връзка с любовта. Някои от вас ще вземат значими решения и ще подхващат дълго чакана смяна. Звездите поучават да бъдете рационални и да обмисляте добре ходовете си. 

Телец

Скъпи Телци, тази седмица ще бъдете доста буйни и подготвени за спонтанни интимни прекарвания. Звездите ще ви дадат късмет да извършите допустимо най-хубавия избор в любовта, отделете си време, с цел да помислите какво очаквате да ви се случи в близко бъдеще.

Близнаци

Скъпи Близнаци, следва ви да се отдадете на позитивни страсти и да погледнете любовния си живот от занимателната страна. Някои от вас ще срещнат човек от предишното, който ще ги подтикне да погледнат по друг метод на връзките им. 

 мъж, жена

Рак

Скъпи Раци, следва ви огромна смяна в любовен проект. Ще бъдете още по-емоционални, а звездите ви поучават да вложите повече деловитост, даже когато става дума за колегата ви. Очакват ви доста приятни срещи през идващите дни. 

Лъв

Скъпи Лъвове, време е да извършите проекти за бъдещето в любовта. Някои от вас ще се решат на доста значима крачка, други даже ще осъществят фантазиите си в персонален проект. Звездите имат единствено един съвет за вас - слушайте интуицията си и тръгнете по пътя към индивида, за който си мислите от дълго време. 

Дева

Скъпи Деви, тази седмица ще бъде незабравима за любовния ви живот. Предстоят ви диалози с сътрудници, които ще доведат до идната крачка в връзките ви - нов дом, деца, брак. Ще усетите прочувствено израстване и някой несъмнено ще ви направи щастливи. 

Везни

Скъпи Везни, предстоят ви промени в любовния живот и те ще дадат доста позитивно отражение върху вас. Ще имате горещи прекарвания, които ще помните дълго време. 

Скорпион

Скъпи Скорпиони, слушайте сърцето си, слушайте интуицията си, те в никакъв случай не са ви предавали. През идващите дни ще бъдете още по-чувствителни. Сега е моментът да признаете възприятията си към някого. 

 жена, мъж

Стрелец

Скъпи Стрелци, като че ли към този момент знаете, че ви следва страховит интервал в любовта. Някои от вас ще срещнат изненадващо човек, с който ще желаят да се обвържат и това ще се случи в действителност бързо. Обвързаните ще имат красиви моменти с обичания човек. 

Козирог

Скъпи Козирози, следва ви да се завърнете към себе си и към личната си истина. Ще си припомните правилата, на които най-вече държите в любовта. Имате голям късмет за начало на нова връзка, която несъмнено ще бъде стъпка напред. 

Водолей

Скъпи Водолеи, романтиката витае във въздуха и ще го усетите още при започване на седмицата. Щастливото ви любовно въодушевление няма да ви пусне чак до края на уикенда. Идеален интервал да наредите бъдещето с някого. Или пък просто да се радвате на свободата си, тъй като ухажори несъмнено няма да ви липсват. 

Риби

Скъпи Риби, ще бъдете изненадващо решителни и практични в любовта през идващите дни. Много ще ви върви в сантименталните връзки, а някой е подготвен да ви направи щастливи, само би трябвало да му дадете този късмет. 

 жена
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР