Наближава Осми март, а в този ден важна е жената.

...
Наближава Осми март, а в този ден важна е жената.
Коментари Харесай

На Осми март да отделим време за себе си

Наближава Осми март, а в този ден значима е дамата. Тя е майка, сестра, щерка, обичана, другарка, муза и създателка на живот. За да бъдем сполучливи в поверените ни функции, е значимо да умеем понякога да сложим на пауза динамичното всекидневие и да си обърнем внимание.

Всяка същинска дама има потребност да се почувства обичана и мечтана. Празникът е мотив да подарим на себе си като дами, грижа. Да се поглезим с домакински спа обред, да извадим от дрешника най-женствената си рокля, да си сложим великодушна доза от обичания парфюм и да бъдем по-самоуверени отвсякога.

Нека на този Осми март да напомним на дамите към нас, че с нежната си мощ те са непресъхващ извор на ентусиазъм. Най-добрият метод да го създадем, е с подарък за тялото и душата. Важните дами в живота ни биха се зарадвали на жест, който да ги подтикне да се почувстват по-женствени и по-обичани.

Пролетта чука на вратата, а сходно на дрешника ни, козметиката също има потребност от свежо обновяване. Даваме ви 4 оферти от дрогерии, с които да засвидетелствате какъв брой доста цените някоя специфична дама или да си извършите подарък в символ на обич към себе си.

C-THRU Love Whisper

Тоалетната вода C-THRU Love Whisper EDT сигурно ще добави няколко цветни нотки женственост към цялостната визия. Флорално-плодовият мирис е въодушевен от актуалната самостоятелна жена, която не се опасява да изрази страстите си и е изпълнена с оптимизъм, самочувствие и убеденост. Ароматът на касис, фалшифициран със сочна круша и розов пипер в композиция с роза и жасмин е неудържим. С този подарък можете да бъдете сигурни, че дълготрайният мирис ще припомня на обичаната ви жена през целия ден какъв брой специфична е тя. Ще го откриете в изискана опаковка, която е моден комплимент към всяка съвременна жена.



ALTEYA organics Сух цвят от роза

Едва ли има по-символичен подарък от цветето на Осми март. Предлагаме ви един по-нестандартен и автентичен взор към празника, който ще поласкае всяка жена. Розовите пъпки на Alteya са 100% органични, набрани ръчно от насаждения в сърцето на Българската розова котловина.

Техният гальовен, ободрителен и леко сладостен мирис сигурно ще ви изкуши. С тях се подготвя мек, уравновесен, леко сладостен чай с прелестно флорално благоухание. Този чай е богат на витамини и антиоксиданти, които имат удобно влияние върху кожата. Създава неподправена и сантиментална атмосфера.



Balea Маска за ръце с уреа за интензивна грижа

Работливите дамски ръце постоянно се захабяват и имат потребност от хидратация. Balea Маска за ръце с уреа е превъзходен избор в този случай. След дългия работен ден, всяка дама би се отдала на заслужена отмора и откраднато време, отдадено на личните й потребности.



trend IT UP Червило

Едва ли има нещо по-женствено в грима от аленото червило. То внася цвят, радостно въодушевление и шеговитост на всяка визия. Абсолютната класика - постоянно и изтънчено, основано, с цел да кара дамата да се усмихне необятно на живота и да го заобича.



С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР