Наближава моментът на сингулярността, в който човешкият мозък няма да

...
Наближава моментът на сингулярността, в който човешкият мозък няма да
Коментари Харесай

Краят е близо

Наближава моментът на сингулярността, в който човешкият мозък няма да може да проумеее новите технологии, счита Тодор Колев софтуерен бизнесмен с над 25 години опит като софтуерен инженер и проектант, създател на софтуерното студио Obecto и блокчейн кооперацията Comrade Cooperative. Той ще бъде участник в панела, отдаден на AI, във второто издание на Technovation 2023, проведен от Мениджър. Подробности за събитието може да научите тук -

„ Краят е близо “ – по този начин се майтапим с сътрудниците програмисти от нашия екип, когато забележим проява на следващия революционен машинно подготвен модел. По принцип не се впечатляваме елементарно, в случай че самите ние създаваме такива модели и даже се стремим да напредваме в академична тенденция – последният ни труд в региона на диалоговите сътрудници с изкуствен интелект беше оповестен в научния вестник на Асоциацията за компютърна филология.

Откъде идва обаче това с края? Разбира се, има доста препратки – от Библията до семейство Симпсън, само че в тази ситуация най-релевантната връзка е с книгата на Рей Курцвайл „ Сингулярността е близо “. Той е прочут футурист и откривател, като от 2012 година до в този момент е инженерен шеф на Гугъл и управлява разработките им в региона на изкуствения разсъдък.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР