Наближава концертът на група ЕКС, съставена от оригиналните екс вокалисти

...
Наближава концертът на група ЕКС, съставена от оригиналните екс вокалисти
Коментари Харесай

Кольо Гилъна, Светльо Витков и Ерол – на една сцена с ЕКСклузивен концерт

Наближава концертът на група ЕКС, формирана от истинските екс вокалисти - Ерол Ибрахимов („ Уикеда”), Светльо Витков (екс фронтмен на „ Хиподил”) и Кольо Гилъна (екс фронтмен на „ Контрол”).

На 14 септември в клуб “Маймунарника” тримата ще изпълнят дружно едни от най-големите шлагери на ЕКС бандите си, измежду които “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана” и други

Всеки ще пее и в песните на другите, с което музикалната картината ще бъде по-цветна.

„ С този новаторски метод се надяваме да изпъкнат по-добре вокалните невъзможности на всеки от нас и хората да ни оценят по достолепие и артикулация”, споделят тримата по време на подготовка.

“Ще има и по-сериозна брас секция – особено подбрана измежду финалистите от известно телевизионно музикално шоу “Брас Мастърс”, прибавят още те.

Песните „ ще се случат” под съпровода на небезизвестните музиканти от „ Svetlio & The Legends”, взели участие и в паметните обединения “Хиподил” и “Холера”.

Група ЕКС се събра публично за първия си ЕКСклузивен концерт през декември предходната година.

През есента ЕКС се готвят да зарадват и почитателите си отвън рамките на България с огромно европейско турне, включващо осем дати в огромните градове.

Билетите за концерта в „ Маймунарника” са на цена от 13 лева до 8 септември. След това цената им ще е 15 лева, а в деня на концерта и на място – 18 лева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР