Наближава едно от най-големите събития в живота на прекрасната Поли

...
Наближава едно от най-големите събития в живота на прекрасната Поли
Коментари Харесай

Бременната Поли Гергушева показа красиви снимки

Наближава едно от най-големите събития в живота на прелестната Поли Гергушева и нейната половинка Борис Мечкуев - раждането на първата им рожба . Поли е в края на осмия месец и с цел да запечата красивите мигове от бременността, е направила специфична фотосесия преди към седмица.

Фотограф: Цветан Игнатовски

" От самото начало на бременността планирах да си създадем такива фотоси, които да останат благ спомен, само че ги отлагах до последно, тъй като както се вижда въпреки и в края на осми месец нямам огромен стомах. Чувствам се прелестно, имам в действителност доста лека и приятна бременност, нека да остане такава и в няколкото оставащи седмици до края ", споделя Поли пред Ladyzone.bg.

Фотограф: Цветан Игнатовски

Водещата на COOL…T и кореспондент на bTV Новините заяви радостната новина, че чака дете през юни. Няколко месеца по-рано тя и приятелят й се сгодиха, като тогава Поли написа във Facebook профила си: " Борис Мечкуев, не знам с какво те заслужих, само че давам обещание да те направя най-щастливия мъж. Така, както ти ме правиш най-щастливата жена! ".

Още фотоси от специфичната фотосесия на Поли и Борис вижте в Ladyzone.bg:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР