Набирал клиентела в сайтове за платена любов32-годишен софиянец, предлагащ платена

...
Набирал клиентела в сайтове за платена любов32-годишен софиянец, предлагащ платена
Коментари Харесай

Жиголо обира клиентки в София

Набирал клиентела в уеб сайтове за платена обич

32-годишен софиянец, предлагащ платена обич, ограби две свои клиентки, съгласно източник  в Първо РПУ.

Жиголото Ивайло Х. с две престъпни регистрации за обири на коли и побой не изневери на природата си и замъкна с пари две зажаднели за обич дами.

Платеният мачо от кв. „ Редута ” набирал клиентела с предизвикателни фотоси в уеб сайтове за платена обич. Понеже бил много талантлив и с привлекателна осанка, завещание от дългите години тренировки по бокс, мачото станал много известен.Дамите му налитали и поради ниските цени – цялостно обслужване в спалнята на Ивайло коствало единствено 60 лв. на час.

Сред петимните за милувки имало както трансферирали 50-те „ каки ”, по този начин и млади девойки, търсещи многообразие. Ивайло не подбирал, само че изрично отказвал предложения от мъже, колкото и да го омайвали с непристойно огромни финансови предложения.

Проблемите за любовчията почнали преди няколко седмици, когато след сеанс в дребен хотел в покрайнините на София клиентката открила неналичието на 200 лв. от портмонето си. Дамата обаче не се посвенила от обстановката и неотложно подала сигнал в полицията. Няколко дни по-късно същото сторила и втора мацка, родом от Враца, която, по време на командировка в София, решила да потърси услугите на жиголото.

Младежът предразположил клиентките с алкохол и качествена марихуана, преди да преминат към същинската част. След палавите игри обаче дамите оставали с опоскани портмонета.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР