Набелязани са мерки, които да повишат сигурността в Арсенал. Има

...
Набелязани са мерки, които да повишат сигурността в Арсенал. Има
Коментари Харесай

Икономическият министър призна имаме ли газ за зимата

Набелязани са ограничения, които да покачат сигурността в " Арсенал ". Има и рискови работни процеси и се случват такива неща. Всички предприятия в бранша след подобен случай се стягат още повече, съобщи в ефира на Българска национална телевизия министърът на икономикатаНикола Стоянов.

По думите му служебното държавно управление работи, с цел да се приготви за стопански скок.Никола Стояновкоментира, че чака ноември още повече да поевтинее цената на природния газ, съобщи БЛИЦ.

" Разчитам, че идващият парламент ще уеднакви помощите и за електричество, и за газ, тъй че да няма привилегировани икономически субекти. Очаквам трайни и постоянни равнища на цените, които биха задоволили бизнеса, сигурно ще има сила и то на добра цена ", коментираНикола Стоянов.

Той акцентира, че количеството газ за зимния интервал е обезпечено.

Икономическият министър разясни, че в случай че има решение на Народното събрание, България може да доставя оръжие на Украйна.

" Не знам какво оръжие доближава до Украйна, непосредствено не изнасяме ", казаНикола Стоянов.

По думите му фокусът е върху търсенето на вложения, като има сериозен интерес към България. Само с немски компании преговаряме за вложения за към 200 милиона евро за високоплатени работни места в IT бранша. София е определена сред 20 други градове в Европа от световен състезателен колос, подчертаНикола Стоянов.

" Не чакам повече повишаване на цените, България доближи пика на инфлацията. Страната има потребност от държавно управление с по-дълъг небосвод ", сподели ощеНикола Стоянов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР