На заседанието на Националния съвет на подредихме хронологията и дневния

...
На заседанието на Националния съвет на подредихме хронологията и дневния
Коментари Харесай

Георги Свиленски: В БСП никой не изключва инакомислещите, това са внушения и спекулации

На съвещанието на Националния съвет на подредихме хронологията и дневния ред партията. Така ще създадем едни сполучливи евроизбори и след това ще имаме сполучлива отчетно-изборна акция, като през октовмри ще има избор на ръководител и ноември Конгрес. Ще поставим всички старания, с цел да повишим изборните резултати на. 

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Георги Свиленски, който разяснява провелия се Национален съвет на партията в събота.  

" Румен Овчаров направи много сериозна изявление. Той похвали Корнелия Нинова, че е изчистила партията от корпоративните вмешателства, че е направила партията такава, каквато хората я харесват. После неизвестно за какво стартира да изяснява по какъв начин партията не би трябвало да продължи с Нинова. Никой от членовете на Националния съвет не го разбра. Аз също не разбрах рецензиите му. Няма лов на вещици в. Всички тези изказвания са внушения и операции. 30 социалисти от Шумен са изключени от, тъй като има устав. Те са се кандидатирали от други партии на последните избори и трябваше да бъдат изключени съгласно устава. Петър Витанов беше изключен не поради инакомислие, а тъй като се барикадира на трибуната на Конгреса и призоваваше за протест. Това не се е случвало в никакъв случай в историята на. Витанов беше изключен поради дейностите си, а не поради рецензията си. Елена Йончева не е ясно на коя партия е член. Тя не си е плащала членския импорт. Аз не мога да кажа кои ще са претендентите за евродепутати от. Февруари ще стартират номинациите и ще забележим. Всички имена, които се въртят сега, са спекулации. Имената ще станат ясни на 15 април. Целта е да пратим евродепутати социалисти, които ще пазят българските ползи, а не като в Брюксел им кажат нещо и те да гласоподават без да се преценяват с националните ползи ", разкри той. 

" Жалбата ни за периода на избор на двамата нови конституционни съдии е подготвена. Уточняваме още няколко детайла. Отново призоваваме президента да не участва на клетвата на новите конституционни съди и да се възвърне конституционния ред ", разгласи Свиленски. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР