На задочен спор в Туитър станаха свидетели последователите на Тошко

...
На задочен спор в Туитър станаха свидетели последователите на Тошко
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към Божанов: Гласувайки „за” плана за еврото нарушаваш коалиционното споразумение

На неприсъствен спор в „ Туитър ” станаха очевидци почитателите на Тошко Йорданов от Има Такъв Народ и Божидар Божанов от „ Да България ”. Повод за размяната на реплики сред тях бе признатият проект за въвеждане на еврото от Министерски съвет.

„ В петък гласувах „ за ” приемане на проекта за въвеждане на еврото. Не просто по механически аргументи, които са посочени в другия туит, а тъй като приемането на еврото е стратегическо значимо. „ Демократична България ” е твърдо  „ за „ въвеждане на еврото ”, написа в „ Туитър ” Божидар Божанов.

„ В петък си дал своя вот нарушавайки съдружното съглашение ”, отговори му Тошко Йорданов.

Припомняме, че Любомир Каримански от Има Такъв Народ съобщи че има разминаване в дневния ред на Министерски съвет по отношение на точките за приемане на еврото.

„ Разминаването е, че в дневния ред на Министерски съвет   не съществува точка А30 и А31, които са от изключително значение, а в една от тях е  националният проект за приемане на еврото в България.

Той бе безапелационен, че едно от изискванията за въвеждане на еврото по време на съдружните препоръки е било правенето на разбор върху въвеждането му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР