На втората годишнина от руската инвазия Украйна е решена да

...
На втората годишнина от руската инвазия Украйна е решена да
Коментари Харесай

Зелената борба на Украйна: Вятърни паркове, соларни училища и изчисляване на цената на „унищожаването на природата“

На втората годишнина от съветската инвазия Украйна е решена да се възвърне по-силна и по-екологична - ето по какъв начин.

Малко след среднощ на 24 февруари 2022 година Украйна се изключи от електроенергийната система на Русия. Четири часа по-късно Русия стартира пълномащабно навлизане, което продължава да нанася неописуемо страдалчество на втората годишнина.

Енергията е неделима част от войната. Изключвайки се от Русия, Украйна планираше да потвърди, че може да работи без значение, преди да се интегрира с мрежата на Европа. Той беше подложен в „ островен режим “ за три седмици, преди да бъде осъществена връзката.

в този момент надалеч не е остров; става все по-близка част от континента с всеки минал ден, приближавайки се към присъединение към Европейски Съюз, до момента в който каналите за световна поддръжка се изливат в страната.

Присъединявайки се към Украйна, Украйна ускорява напъните си за запазване на околната среда даже до момента в който войната бушува. Инвазията в Украйна също катализира пътешес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР