На всичко е готова Гери-Никол, за да възроди отдавна умрялата

...
На всичко е готова Гери-Никол, за да възроди отдавна умрялата
Коментари Харесай

Дъното на вулгарността: Гери-Никол си показа чисто г@лия з@дник в едър план, размазаха я от подигравки!

На всичко е подготвена Гери-Никол, с цел да възроди от дълго време умрялата си популярност, само че уви, резултатът е противоположен. Певицата, която не е вадила шлагер от години, само че по тази причина пък ден през ден се чепати в нета, този път удари дъното по всички параграфи.

Тя се пусна на фотоси, на които безусловно е навряла под носовете ни голямата си и чистак г@ла з@дница - толкоз от близко, че чак ще ни задуши. Е това в случай че не е вулгарно и непоносимо, здраве!



Потребителите обаче я направиха на нищо като я смазаха с мнения и откровени обиди. Да, не е добре да приказваш сходни неща по адрес на жена, само че в случай че тази жена се държи като такава, тоест като дама, а не като р@згонена крава, пишат в нета.



Гери-Никол е барнала много фотосите с фотошоп като кожата й е гладка като на бебе - нещо, което от дълго време сме разбрали, че не дава отговор на действителността. Интересно е какво може да измисли още за петте си минутки популярност, само че по-скоро замязва на Андреа, която постоянно се гърчи като настъпан червей, в мисли, че е провокативна.

" Гергано, що не се скриеш и не си махнеш мазния з@дник от очите ни, че към този момент отидох да повърна, ма?! Противна си, бе! И физиономията ти, и четирибуквието ти, и най-много държанието ти ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР