На всички ни се е случвало поне веднъж в живота

...
На всички ни се е случвало поне веднъж в живота
Коментари Харесай

Когато намерите ТАКИВА неща на пътя, не е просто късмет, а съдбовен знак

На всички ни се е случвало най-малко един път в живота да открием някакъв предмет на улицата – най-малкото това може да е стотинка, а в някои случаи даже цели портфейли. Но суеверията не са еднопосочни, едни считат това за шанс, а други не са чак по този начин оптимистично настроени. Някои предмети са с негативна сила и е по-добре да ги подминем, до момента в който за други езотериците поучават да ги вземем като знак от ориста. Нека забележим кои са предметите, които ще ни донесат шанс, в случай че ги намерим на пътя.

Гвоздей

Ръждясалият гвозей, открит на улицата, сигурно ще ви донесе шанс за в бъдеще. Приберете го някъде в дома си и силата му  ще ви пази от неприятности.

Перо от птица

В взаимозависимост от това какъв цвят и даже тип е перото, символиката е друга. Но постоянно предвещава шанс в един или различен аспект. Белите птичи пера да вземем за пример ще ви донесат шанс в любовта, а тъмните – триумфи в професионален и финансов проект.

Продупчени камъни

Такива можем да открием най-много край морето и са доста подобаващи за изработката на талисмани. Но не става въпрос за камъни с огромни дупки обаче, шансът ще е с вас, в случай че дупчицата на камъка е дребна. В другия случай може да оставите камъка там, откъдето сте го взели. Ако е равен, шансът ви ще е още по-гарантиран.

Портмоне

Намерените пари, включително и тези от портфейлите, не всеки път ни дават обещание шанс и благоденствие, от време на време даже работят на противоположния принцип.В подобен случай е най-добре да потърсите притежателя, а в случай че след всичките ви опити тази задача се окаже несполучлива, очевидно шансът в действителност си е за вас. Но не можем да подсигуряваме, че лесните пари ще са ви от изгода и няма да ви навлекат неприятности.

Пръстен
Кои ще бъдат нашите КЪСМЕТЛИЙСКИ цветове през 2022 година
Съвсем близо сме до новата 2022 година, която е годината на Водния тигър. Както всяка година, и на прага на тази ще определим кои са на...

Златният пръстен ще донесе шанс на хора, които са във връзка или обмислят предложение за брак. Но пък за към този момент фамилните откритият пръстен ще донесе разправии и даже разлъка. Като за начало, още веднъж споделяме да се опитате да откриете притежателя на сходен вид „ находки “.

Копче

Копчето ще ви донесе шанс сигурно, суеверията, свързани с открито копче, са известни още от предишното и то е доста почитано. Очаквайте положителни вести след намирането му, както и може да обърнете внимание на броя дупки – колкото повече дупки има, толкоз по-силен ще бъде шансът ви. Ако желаете силата на копчето да е с вас, може да завържете с възли червен конец към копчето и да го пришиете към най-често носената от вас дреха или яке.

Часовник

Намереният часовник символизира делата, които още не сте приключили и той отброява времето за изпълняването им. Ако стрелката се движи по-бързо, то времето за довеждане докрай на дилемите изтича скоро. А в случай че съумеете да извършите всичко, ви чака щастливо бъдеще и реализиране на задачите. Часовникът също символизира скорошни позитивни промени в живота ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР