На всички ни е трудно да се разделим с август,

...
На всички ни е трудно да се разделим с август,
Коментари Харесай

15 елегантни идеи, с които да освежим стайлинга си през септември

На всички ни е мъчно да се разделим с август, защото осъзнаваме, че лятото е към края си. Лято, минало на един мирис, а толкоз чакано преди този момент. В същото време постоянно има нещо вълнуващо в настъпването на новата образователна година, на новия сезон и изключително на есента. Дотолкова, че има моменти, в които към този момент си мислим по какъв начин ще облечем обичаните си дънки с бяла риза и тренчкот или пък по какъв начин ще комбинираме правата сатенена пола с мек пуловер или жилетка, щом стартира да става по-хладно.

Завръщаме се към костюмите, които са подобаващи за работното ни всекидневие, блейзърите също ще носим по-често, изключително с дънки и мокасини. Роклите съчетаваме с кожено яке през уикендите, тъй като септември към момента ще ни дава опция да не се разделяме изцяло с летния си дрешник. От него си резервираме и по-ярките цветове, които да контрастират на есенната потиснатост, макар че на този сезон толкоз доста му отиват бежово-кафявите тонове. Със сигурност аленото ще бъде новото розово, тъй че се доставяме минимум с рокля или чанта в неговите нюанси.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Karo Dall (@karodall)

Няма по какъв начин да не обърнем особено внимание и на денима, тъй като ще продължаваме да го виждаме под всякаква форма – гащеризони, якета, дълги поли, с цел да реализираме една монохромна визия, напълно в тази класическа материя. А тя от време на време се появява и върху аксесоарите, тъй че да добавя с многообразие стайлинга ни този месец.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

 
15 бюджетни находки с класиките, които вършат стайлинга по-изискан

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР