На всички им е ясно, че рожденната дата има почти

...
На всички им е ясно, че рожденната дата има почти
Коментари Харесай

Личното ви число предопределя дали ще бъдете богат

На всички им е ясно, че рожденната дата има съвсем магическо влияние върху живота и просперитета на всеки човек.

Изчислете персоналното си число ето по този начин:

Ако рожденната ви дата е 3.11.1981 година, сборувайте всички числа - 3+ 1+1+1+9+8+1= 24. След това съберете и цифрите на резултата -  2+4. Резултатът е 6 – това е персоналното ви число. Ето какво може да ви каже персоналното число за финансовото ви положение.

1

Вие имате финансов разцвет в живота, защото цифрата 1 е неоспорим водач и е преимущество за основаване на благосъстояние. При хората с това число финансовите облаги идват от тяхното обграждане, от хора с положително материално положение.

2
 Датата на раждане предопределя целия ни живот? Датата на раждане предопределя целия ни живот?
Съдбата на човек е тясно обвързвана с датата, на която е роден. От хиляди години човечеството се пробва да разкрие тайната на кармата и д...

Коагто става дума за пари, 2 е един от най-лошите разновидности. Тук се счита, че парите непрекъснато изтичат към някой различен. 2 е знак на безчет закъснения и разочарования и неоснователна благотворителност. Тези, които имат това число, е добре да не рискуват с задълженията.

3

Числото е щастливо и оказва помощ за лесното печелене на пари елементарно. Хората с това  число нормално харчат всичко извоювано, което ще е спънка за струпване на положение.

4

Хората с това  число би трябвало да се трудят интензивно за всяка стотинка. Без дисциплинираност и твърдоглавие, елементарно се стига до беднотия. Да не се надяват на облага от тотото или в случай че въпреки всичко стане, ще има напълно дребни облаги. Инвестирайте и дребното спестявания, с цел да стартират средствата ви да се усилват.
 Изчислете персоналното си число и вижте какъв любовен живот ви чака Изчислете персоналното си число и вижте какъв любовен живот ви чака
Знаете ли, че съгласно легендите Питагор смята, че всеки човек си има персонално число, което се пресмята на база по кое време е роден, и това число...

5

 5-те са положителни в бизнеса. Те умеят да ценят своите чиновници, само че обичат да вършат и дарения. Тяхната доброта и премерена благотворителност, постоянно се връщат при тях с положително.

6

Числото е знак на обилие. Хората с това число могат да разичтат на завещание от пари, парцели, тъй като шестицата има връзка със фамилията и даровете. Никога не се тормозете за потока на парите. Бъдете деликатни.

7
 Какво значи цифрата на живота ви? Какво значи цифрата на живота ви?
Числото на живота се пресмята като се събират всички цифри на рождената дата до единично число. Вижте какво значи цифрата на живота...

Почитатели сте на финансовите провокации, в случай че вашето  число е 7. Успехите и парите идват елементарно, само че това не в блазни доста. Пари можете да спечелите и с вашата екстравагантност и луди хрумвания. Притежателите на това число постоянно се презапасяват или харчат парите си.

8

Това число е синоним на огромните пари, само че също по този начин и на огромните загуби. Парите би трябвало да се харчат, с цел да идват нови. Нерядко притежателите на цифрата вършат разноски, поради фантазията им да поддържат един безценен жанр на живот.

9

9 бързо и елементарно притегля парите. Тези хора мъчно резервират благосъстоянието си. Истинско предизвикателство за притежателите на 9-ки е да се научат на спестовност.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР