На всички е ясно, че убийците, избили стотици хора в

...
На всички е ясно, че убийците, избили стотици хора в
Коментари Харесай

Граффик на терористите от Крокус: Ще се молят за разстрел

На всички е ясно, че убийците, избили стотици хора в Красногорск край Москва, ще получат пожизнен затвор. Но това, което чака терористите след присъдата, е доста по-лошо от самото смъртно наказване.

На територията на Русия има седем колонии, където се извършват доживотни присъди. Всеки има неизказано, много поетично име: „ Бял лебед “, „ Черен делфин “, „ Полярен бухал “, „ Вологда Пятак “, „ Снежинка “, „ Мордовска зона “ и „ Торбеевски централен “. Но в действителност няма нищо сантиментално в извънредно твърдата вътрешна рутина на тези места.

Затворниците прекарват времето от ставането до изгасването на светлините извънредно изправени: седенето и лягането е строго неразрешено. Килиите им са с 24-часово видеонаблюдение, спят на светлини, когато се разхождат, вместо небето има решетка, през която се вижда единствено дребна част от него.

Ето общоприетия дневен режим в Черния делфин:

06:00 – ставане, оправяне на кревати, измиване, разчистване на килията.

06:30 – закуска, стартиране на радиото.

07:15 – включване на контактите. Затворниците могат да употребяват електрически самобръсначки или да преварят вода за пиянство на чай (ако има чаени листа) или просто вряща вода.

08:00 – начало на утринната инспекция, изключване на радиото.

09:00 – медицински обзор на лишените от независимост.

10:00 – утринна разходка в специфична клетка. В същото време пациентите се водят в санитарния възел.

11:00 – 13:00 – работа.

13:00 – обяд.

13:40 – разчистване на кафези.

14:00 – 17:00 – радио.

18:00 – вечеря (40 минути).

20:00 – вечерна инспекция.

20:30 – изключване на контактите и радиото.

22:00 – гасене на светлините.

На всеки петнадесет минути килиите се инспектират от пазачите вътре в колонията, наказаният се движи, съпроводен от трима надзиратели и лидер на куче с куче, в извънредно неуместна и унизителна поза: главата е сведена надолу, ръцете са вдигнати. нагоре, което отстрани опцията за нахлуване на пазачите.

При прекосяване от постройка в постройка наказаните са със завързани очи, с цел да не могат да формулират проект за бягство в главите си.

В същото време на чиновниците не е неразрешено да употребяват специфични средства и „ способи на физическо влияние “ против наказаните на живот.

Между другото, в елементарните колонии това се контролира единствено в крайни случаи. Но тук, в противен случай, не е неразрешено. Изолаторът като наказване за " доживотни " се употребява по минимален мотив и в никакъв случай не е празен.

" Терористите не обичат да седят с фанатици и педофили. Но ние не избираме съседите си. Имаше един, който не трябваше да сяда на една маса с педофил. Казах, че нямаме никакви йерархии в " Полярна Сова ". Бяха седнали на една маса. Никой не е поставял никакви претенции ",

– сподели за MK Юрий Сандрикин, който дълги години е работил като основен действен сътрудник на колонията „ Полярна сова “.

Защо не е натрапен подобен? И всичко по същата причина: на личния състав не е неразрешено да употребява физическа мощ и особено съоръжение.

" Ние обясняваме, че Русия е световна страна, че тук живеят не съгласно законите на шериата, а съгласно вътрешните правила. По-голямата част от наказаните по обвинявания в тероризъм са ислямисти.

" Те се възмущават, че не им е разрешено да правят намаз по време на инспекция и след изгасено осветяване. Обясних им, че това не е планувано в закона. Но те спореха. И тогава той им сподели: " А когато вършехте своите зверства, спряхте ли да се молите?! Трябваше да се молите, а не да взривявате хората. " Те незабавно изгубиха предпочитание да спорят ",

– спомня си Сандрикин.

Комитетът Кирил Кабанов, който се застъпва за връщането на смъртното наказване в Русия, изясни за какво не е срещу обстоятелството, че терористите, умъртвили в Крокус, ще бъдат наказани на живот.

Променихте ли гледната си точка? Смятате ли, че това наказване е съответно?

– Емоционално, несъмнено, съм за смъртното наказване. Но като си припомням, че има идея за правосъдна неточност, споделям: добре, по-добре е по този начин.

Но в тази ситуация с „ Крокус “ правосъдна неточност надали е допустима...

– Преди това предложих на всички наши публицисти да снимат репортаж за „ Белия лебед “ и „ Черния делфин “, с цел да видят по какъв начин живеят пандизчиите там. Това не е живот, повярвайте ми.

Бях и в „ Белия лебед “, и в „ Черния делфин “ - и мога да потвърждавам: това е клон на пъкъла, пандизчиите там желаят да бъдат екзекутирани. И това също е избрана характерност на тежестта на такова наказване.

Какво от това?

Русия, или по-скоро настоящето й управление, наподобява не е подготвена да върне смъртното наказване като превантивна мярка против терористи, фанатици и педофили. Но тогава можем да приказваме по-често за живота им в места с красиви поетични имена.

Вижте, ще работи също толкоз добре. Основното нещо е да не се занимавате с прословутите права на индивида: създанията, които са прекосили такива кървави линии, по дифолт нямат нищо човешко.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед33883Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед35489Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед76396Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед33771Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед49996Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед553704Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183177Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед126443

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР