На всеки Windows потребител е до болка позната ситуацията, когато

...
На всеки Windows потребител е до болка позната ситуацията, когато
Коментари Харесай

Microsoft най-после ще позволи възобновяването на прекъснати актуализации

На всеки Windows консуматор е до болежка позната обстановката, когато компютърът стартира да тегли следващото възобновяване, само че преди приключването на този развой се постанова изключването на системата или ненадейно е прекъснала интернет връзката.
В сходни случаи се постанова изтеглянето да стартира още веднъж и няма по какъв начин процедурата да бъде продължена от точката на спиране. При дребните ъпдейти това не е проблем, само че при някои от огромните инсайдерски компилации и при огромните сезонни обновявания, процесът може да продължи 2-3 скъпоценни часа, които могат да бъдат на вятъра изгубени.

Това няма да продължи още дълго, тъй като Microsoft е подготвен с решението на този проблем и ще даде опция изтеглянето на обновяванията да бъде продължено от точката на спиране. Информацията е публична, тъй като бе оповестена пред Windows Central от Дона Саркър, ръководителят на програмата Windows Insider.

Дона не разгласи точната дата, когато новата функционалност ще бъде вградена в Оценка за съвместимост Windows 10 , само че е прелестно да се знае, че тази значима функционалност е включена в пътната карта на развиването на операционната система.

Шефът на Windows Insider сподели, че решението за вграждането на тази функционалност е взето след работата с хора от Африка, където връзката с Глобалната мрежа не е постоянна.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР