На всеки велик актьор поне веднъж му се е случвало

...
На всеки велик актьор поне веднъж му се е случвало
Коментари Харесай

Как Хавиер Бардем стана стриптизьор за един ден 


На всеки популярен артист най-малко един път му се е случвало да приема работа, с която не се гордее, и Хавиер Бардем не прави изключение. На младини звездата от „ Дюн “ и „ Няма място за старите кучета “ се е изявявал като стриптизьор, само че единствено за един ден.

Колкото да разбере, че събличането пред хора не му е вродено умеене. Предложението да работи като стриптизьор в действителност е пристигнало инцидентно, откакто притежател на клуб е видял по какъв начин Бардем се съблича на приятелско празненство.

„ Сега съм в 50-те си години, само че това се случи, когато бях на 20. Излязох от тортата на празненството на годеницата на мой другар. Сред гостите имаше притежател на нощен клуб. С нещо съм привлякъл вниманието му, тъй като след номера пристигна при мен и ме попита: „ Може ли да направиш същото в петък “, разказвал е артистът в „ Шоуто на Елън Дедженерис “.

Бардем стремително приема офертата, само че не поради прикрито предпочитание да се съблича на сцена, а тъй като е бил доста пийнал и ненапълно е считал предлагането за смешка.

Оказало се обаче, че притежателят на клуба въобще не се майтапи. На идващия ден той звъннал на артиста, с цел да уговорят детайлностите за изявата му.

На трезва глава на Бардем му се приискало да не бе давал единодушието си незабавно, само че сметнал, че няма да е почтено, в случай че не съблюдава обещанието си.

„ Затова се приготвих да повторя номера си още веднъж. Бях много нервозен. Помолих майка ми и сестра ми да ме съпроводят. Влязохме в залата, а там нямаше никой. Мисля, че вътре бяха трима души. Бях доста компрометиран, само че се качих горе и го направих “, споделя носителят на „ Оскар “.

След конфузната за него обстановка, в която е свалял облеклата си под звуците на песента You Can Leave Your Hat On, Бардем си споделил, че вечно е завършил със стриптизьорката специалност.

Но няколко години по-късно му се отваря опция да си напомни тънкостите на занаята.

От продукцията „ Професия: Стриптизьор “ оферират на Бардем роля в първия филм от поредицата, който запрати сексапилните Джо Манганиело и Чанинг Тейтъм в палавите женски мечти.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР