На всеки се случва от време на време да сънува

...
На всеки се случва от време на време да сънува
Коментари Харесай

Защо близките мъртви идват в сънищата ни

На всеки се случва понякога да сънува непосредствен човек, който от дълго време не е измежду живите. Подобни сънища постоянно ни плашат и тревожат, изключително когато виждаме въпросния човек в някакво необичайно, полубудно положение, написа jenata.blitz.bg.

След такива сънища отваряме очи, облени в студена пот и скачаме от леглото, измъчвани от мисълта какво в действителност се е случило. Често пъти сходни сънища са толкоз реалистични и ярки, че ни карат да усещаме, че като че ли в действителност сме прекарали известно време в компанията на този човек, макар че него от дълго време го няма.

За тези от вас, които имат вяра в привидения, може би тази публикация ще бъде доста потребна, тъй като специалистите имат вяра, че са разбрали повода, заради която нашите мъртви близки ни посещават в сънищата ни.

Подобни сънища, по думите им, се назовават сънища визити и те са постоянно срещано събитие, когато към момента скърбите за умрял човек.

“Моите родители починаха преди повече от 10 години, с разлика безусловно от една година. Шест месеца след всяка гибел имах най-малко един ослепителен сън, включващ един от тях или и двамата. И в двата случая сънят не беше като естествените. Усещах хиперреалността на протичащото се. Чувствах, че ме допират, че поддържат връзка с мен… Имах ясното усещане, че мама и баща поддържат връзка с мен от този свят ”, споделя неврологът и психолог Патрик Макнамара.

По думите му, сънищата визити имат общи тематики, сюжети и последствия. Покойните постоянно наподобяват по този начин, както и приживе, а в някои случаи са доста по-здрави и бодри. Те нормално споделят, че всичко с тях е наред и са покрай нас. Подобни известия се предават телепатично, а не в джука форма.

Тези сънища, по предписание, са доста проведени и структурирани. Тук въобще не може да се приказва за набор от облици. След като се разсъни, човек ги помни дълго време и неведнъж, под мощните усещания на съня, трансформира нещо в живота си. След сходен сън посещаване не са изключени и някакви духовни прозрения или умиротворяване.

“Дори в актуалното общество сънищата визити оказват доста въздействие върху тези, които са ги сънували. Много хора, които са изгубили свои близки, споделят, че те им разрешават бързо да се оправят с възприятието на тъга и незаменима загуба. Може би сходни сънища са доказателство за съществуването на духовния свят и за живота след гибелта ”, уверен е Макнамара.

Има няколко аргументи, заради които умрелите ви близки ви се явяват насън. Не е изключено да търсят амнистия или желаят да решат проблем, с който не са съумели да се оправят приживе. Може би желаят да ви защитят или да ви предупредят за

Възможно е да имат някакво известие за вас. Или просто желаят да ви покажат, че животът след гибелта съществува.

Ако сте сънували безценен за вас човек, който е умрял, не се опасявайте. Той няма желание нито да ви плаши до гибел, нито да ви взима със себе си. Той просто желае да ви помогне, по тази причина го посрещнете с наслада и положителни усеща!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР