На всеки продаден билет на тенис турнира “Уимбълдън тази година

...
На всеки продаден билет на тенис турнира “Уимбълдън тази година
Коментари Харесай

Турнирът “Уимбълдън” заделя приходи от билетите за Украйна

На всеки продаден билет на тенис шампионата “Уимбълдън ” тази година по един паунд ще отива за Украйна, оповестиха уредниците в публично изказване. Очакваният доход за страната от тази самодейност ще е към половин милион лири.

Освен това “Ол Инглънд клъб ” ще поеме разноските на тенисистите от Украйна или по този начин нареченото в този спорт “гостоприемство ”. В този случай то включва самолетни билети, хотел, храна, възстановяване…

Както е известно, уредниците взеха решение тази година да позволен състезатели от Русия и Беларус, откакто през 2022 година те имаха възбрана.

За задачата обаче тенисистите от двете страни, като се изключи че няма да съставляват страните си, ще вземат участие без народен байрак, химн и знаци, би трябвало да подпишат специфични заявления.

В тях те се съгласяват с това, че няма да вършат политически изявления, няма да показват поддръжка за “специалната военна интервенция ” и че не получават държавни средства от Русия и Беларус. Неколцина към този момент са ги подписали, оповестиха уредниците.

През м.г. “Уимбълдън ” бе единственият огромен шампионат, който спря руснаците и беларусите. Това докара до доста мнения “за ” и “против ”, а единствената конкуренция на трева от Големия шлем понесе огромна санкция от асоциациите на професионалните тенисисти при дамите и мъжете. Не се присъждаха и точки.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР