На всеки от нас ни се е случвало някога да

...
На всеки от нас ни се е случвало някога да
Коментари Харесай

ВНИМАНИЕ! Ето как да си върнем изтрит по погрешка файл от телефона или компютъра!

На всеки от нас ни се е случвало в миналото да изтрием значим файл, фотография или видео от компютъра или телефона си. В такива обстановки е хубаво да знаем, че можем да възстановим тези файлове назад! Искам да срещна читателите по какъв начин елементарно и гратис могат да си възстановят изтритите файлове, поучава програмистът Александър Димитров, представен от "Флагман ".

Когато изтриете някой значим файл, е добре незабавно да спрете да триете други файлове, тъй като намалявате шанса на файла да бъде върнат. След като сте изтрили файла или файловете, вие просто би трябвало да инсталирате стратегия за връщане на данните. Ако сте с Windows, ще дам образец с програмата Recuva, която можете да свалите гратис от интернет.



След като сте я свалили и конфигурирали, пуснете я и ще ви излязат варианти, които ви питат къде тъкмо са били изтритите файлове. Тоест в случай че сте изтрили някой файл от Desktop, задайте на програмата да сканира Desktop. Също може и да сканирате всички хард дискове за най-различни типове файлове.

Връщането на всеки файл, изключително в случай че е заличен от дълго време, не е обезпечено, по тази причина е най-добре инцидентно в случай че изтриете нещо, което е значимо за вас, незабавно да сканирате с програмата мястото, където е бил заличен файла.

Ако по някаква причина файлът не се намира, може да пробвате и с други сходни стратегии, с цел да ги намерите просто напишете в Гугъл "Restore deleted files software " и ще ви излязат доста разнообразни варианти.

За телефони Android и iOS процедурата е същата, отидете в магазина за приложения и напишете "Restore deleted files ", ще ви излязат доста стратегии. Една доста добра стратегия за Android се споделя "Dumpster ". Тя обаче може да възвърне файлове който са изтрити единствено след нейното инсталиране, само че ги връща съвсем на 100%.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР