На връх Коледа и Нова година жители на санирания блок

...
На връх Коледа и Нова година жители на санирания блок
Коментари Харесай

Блок в Бургас остана без покрив след саниране

На връх Коледа и Нова година поданици на санирания блок 9 в бургаския комплекс "Изгрев " бяха наводнени. Според хората компанията реализатор е отговорна, тъй като санирането било некачествено.

По време на дъждовете по празниците е протекъл покривът на блок 9 в комплекс "Изгрев ". Апартаментите на хората са се наводнили като водата е достигнала чак до четвъртия етаж, оповестява Българска национална телевизия.

От първия вход до осми вход всичко е наводнено. Аз съм от 4-ти вход - на 5-я етаж бяхме наводнени, сподели Тодор Георгиев.

Свалиха го, заваля дъждът, наводниха ни. Аз съм на 7-я етаж и чак там протече и по-надолу отида. Това е ситуацията, съобщи Георги Ламбов

В най-критично положение е домът на Георги Марков. Навсякъде по стените и таваните на жилището има влага и плесен. Проблема е като вали вътре не стопира. Всичко е плесен, почистваме, само че не става. Тази компания от кое място я докараха за нищо не става, съобщи мъжът.

Санирането на блок 9 в "Изгрев " е почнало в края на месец септември и до в този момент не е приключено. От компанията реализатор признават, че виновността за наводнението на блока е тяхна и дават обещание да покрият вредите на хората.

Вината е напълно моя. Слаб извършен надзор. Навсякъде ще създадем поправки при изработката на изолираност, там където е текло, акцентира инж. Росен Нецов, отговорник на фирмата-изпълнител.

След сигнала на хората за некачествено саниране оглед са създали представители от Министерството на районното развиване като оттова също са дали обещание вредите да бъдат отстранени от компанията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР