На връх 8 март артистката Касиел Ноа Ашер коментира резултати

...
На връх 8 март артистката Касиел Ноа Ашер коментира резултати
Коментари Харесай

Артистка: Ако жените управляват света, трудно ще се съгласят да водят войни, защото искат да запазят живота

На връх 8 март артистката Касиел Ноа Ашер разяснява резултати от проучване, съгласно което България е на трето място от 31 страни в Европа по основани най-хубави условия за работа на дами. Пред нас са единствено Литва и Финландия. Двата от критериите, които се вземат поради, са обезщетяването при майчинство и лидерските позиции, които заемат дамите. 

" Аз не можех да родя в България, имах доста тежка бременност и родих в Израел. Моята най-хубава другарка пристигна от Германия, с цел да бъде на това тежко раждане, дружно с мен. Роди се моя наследник Зои и единственото нещо, което я питах, аз й споделих: Кате, дай ми някакви препоръки. И тя сподели: единственият съвет, който мога да ти дам, е да запазиш детето си живо и всичко това е преди този момент дали ще бъде в университет, по какъв начин ще се ожени, какъв брой внуци ще имаш, какво ще стане с твоите внуци, ще бъде ли богато или оскъдно, даже ще бъде ли добър или от по-лошите, най-важно е да запазиш детето си живо ", сподели Ашер.

" Мисля, че ние честваме този празник, когато правата на дамите в последните десетки години от ден на ден и повече се усилват. Жените могат да гласоподават, могат да се оженят или да не се оженят, могат да родят дете без мъж или с мъж, могат да работят, могат да се борят за една по-голяма заплата, могат да изричат мнението си, могат да са наедно с мъжете. Мисля си обаче, че дамите, колкото и аз доста, доста да обичам мъжете, мисля, че дамите са повече от мъжете точно поради този блян, поради този истинкт да запазят живота. Мисля си, че на лидерските позиции, изключително сега в света, би трябвало да бъдат дами, тъй като те по-трудно и по-обмислено ще постъпят, в случай че им се наложи да водят войни. Доста по-трудно ще се съгласят да водят войни. Мисля си, че мъжете в този свят и цялата история преди този момент, някак си отиват на фронта като на игра, до момента в който по този начин всичките се задушим и потопим в кръв. Жените мислят преди такива злосторен актове, тъй като просто би трябвало да запазят живота ", добави Касиел Ноа Ашер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР