На войната на пътя може да се сложи край. Финалът

...
На войната на пътя може да се сложи край. Финалът
Коментари Харесай

Войната по пътищата и купеният вот - това са задачите, поставени от Донев пред МВР

На войната на пътя може да се постави край. Финалът зависи от всеки един от нас. Не се намираме от двете страни на автомагистралите, тъй като сме дружно в това безумство. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев, който откри Националното заседание на управлението на Министерство на вътрешните работи.

Личното ми разбиране е, че всеки човек е скъп. Всяко известие за злополука на пътя, която е лишила човешки живот и е предизвикала страдалчество и тъга, ме изпълва с яд, посочи служебният министър председател.

Той настоя МВР да бъдат нетърпими към всеки, който заплашва живота на другите. Направете вероятното и невъзможното да овладеем войната на пътя, прикани Донев чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Като втора задача пред чиновниците на Министерство на вътрешните работи служебният министър председател уточни ограничението на следения и платен избор на предстоящите изключителни парламентарни избори.

Гълъб Донев е уверен, че когато има комбиниране на политическа воля и професионализъм, е допустимо те да бъдат лимитирани.

Тук още веднъж сте на първа линия, само че желая да знаете, че не сте сами. Правителството ще направи всичко допустимо против съпротивата на купения и следен избор, увери още Гълъб Донев.

Той благодари на всеки един чиновник на Министерство на вътрешните работи, за който опазването на живота и сигурността на жителите е въпрос на дълг и чест. Вашата специалност е измежду тези, в които нямаш право на неточност, защото дори дребна неправилност може да сложи в риск живота и здравето на хората. Вашият професионализъм и персонална упоритост да изпълнявате отговорностите си има директно отражение върху живота на хората, уточни Донев.

Той разчита на Министерство на вътрешните работи за всички последващи обстановки, в които органите на реда ще са на мястото си. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР