На вълната на ентусиазма от избора на Жоан Лапорта за

...
На вълната на ентусиазма от избора на Жоан Лапорта за
Коментари Харесай

WINBET предлага двоен бонус за Ел Класико!

На вълната на ентусиазма от избора на Жоан Лапорта за президент, Барселона внезапно се оказа със напълно действителни шансове не за един, а за цели два трофея през този сезон. Предстои край за Купата на краля против Атлетик Билбао на 17 април, само че преди този момент е време за.

Двубоят идва в внимателен миг и за Реал Мадрид. Разположен като в сандвич сред двата четвъртфинала с Ливърпул в Шампионската лига, кошмарният сюжет споделя, че Ел Класико може да се окаже лебедовата ария на очакванията за отличие на Белия балет през тази година.

Важността на мача допуска и страхотни благоприятни условия за феновете на спортните залози. Затова, с невиждан ход измежду българските букмейкъри, WINBET попита посредством своята почитателите на онлайн гейминг заниманията какъв тъкмо бонус биха предпочели при залог за мача. Най-много гласове събра предлагането за 50 бонус завъртания за, само че WINBET избра да предложи не един, а два бонуса за срещата.

Освен
бонус завъртания, записаните играчи на платформата winbet.bg могат да завоюват и спомагателни 200 лева бонус за спортни залози " онлайн ", при положение, че в мача бъде маркиран хеттрик. От бонусите могат да се възползват всички играчи, които слагат залог за мача " онлайн " от най-малко 20 лева, с най-малък коефициент 1.30. Пълните правила и условия на промоцията са.

Барселона е в изумителна серия и никой в Испания не може да се мери с успеваемостта на каталунците. Барса завоюва шест следващи мача в Ла Лига, общо 13 от последните 14, а от провалянето от Кадис на 5 декември салдото на тима е 16-3-0.

Реал също е в супер урожаен интервал. Победите не са по този начин блестящи като на безконечния противник, само че от упоменатия 5 декември насам индикаторите им са 14-4-1. И при всичко това кралският клуб е на точка зад съботния си конкурент, намирайки се на трето място в Ла Лига!

За Реал рекордьорът по участия в Ел Класико Серхио Рамос още веднъж няма да е на линия, а обстановката с Еден Азар продължава да е неразбираема. За Барселона се чака завръщането на Жерар Пике, а другите травмирани са навън от дълго време и неналичието им не проличава в резултатите на отбора.

Реал завоюва последните два мача (2:0 на 1 март и 3:1 на 24 октомври предходната година). И тъкмо поради това наклонността не е на страната на домакините. " Белите " не са побеждавали в три турнирни мача подред безконечния противник от 1977 -1978 година! За победа на Реал, с която да бъде нарушена 43-годишната традиция, WINBET предлага коефициент 3.05. Победата за Барселона, която е в серия от девет следващи триумфа отвън " Камп Ноу ", е оценена на 2.20. В историята, равенството е най-рядко срещаният резултат (35 в 181 турнирни сблъсъка) и затова е и с най-голям коефициент - 3.75.

Друго рядко събитие в историята на Ел Класико е хеттрикът. От 181 турнирни издания, в единствено 16 е имало хеттрик. Последен с такова достижение се отличи Луис Суарес на 28 октомври 2018 година, а преди него Лео Меси направи два (на 10 март 2007 година и на 23 март 2014 г.). А априлски хеттрик не е имало от 1935 година, когато Марти Вентолра слага върха за Барса с четири попадения!

Но голове в събота се чакат, макар че отбраната на Реал е трета по успеваемост, а тази на Барселона - четвърта измежду тимовете в Ла Лига. Шест от последните девет мача посред им приключиха с три или повече гола. WINBET дава коефициент 1.60 за " Над 2.5 гола " и 2.00 - за " Над три гола ". А защото Барселона е в серия от 21 турнирни мача с най-малко един маркиран гол, а Реал се разписаха в 23 от последните си 24 срещи, с чиста съвест можете да се спрете и на " И двата тима да отбележат - Да " с коефициент 1.55.

Всички пазари за срещата от WINBET можете да намерите.

И не забравяйте, че за новите играчи в
winbet.bg има за спортни залози.

*Коефициентите са годни към 6:00 на 6 април 2021. За настоящите коефициенти, апелирам посетете .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР