На церемонията по връчването на Оскарите през 2023 г. бяха

...
На церемонията по връчването на Оскарите през 2023 г. бяха
Коментари Харесай

Парадът на шампанското: Най-добре облечените звезди на наградите Оскар

На церемонията по връчването на Оскарите през 2023 година бяха маркирани най-хубавите кино осъществявания за годината, само че преди този момент на аления килим актьорите показаха най-хубавите си фешън осъществявания - правейки премиите в действителност стилни. Много от звездите избраха модели, които сблъскваха обичайното със актуалното, вследствие на което се получиха визии, които бяха познати (бляскави и лъскави!), само че и изцяло свежи.

Белият цвят се оказа водещият цвят на вечерта: звездите се стопираха на минималистични, в случай че не и леко булчински визии. Номинираната за най-хубава актриса Мишел Уилямс да вземем за пример блестеше в роклята си Chanel Couture, която включваше транспарантна, украсена мантия. Другата номинирана Мишел Йео избра пътя на перата в рокля на Dior със сърцевидно деколте. Руни Мара зарадва почитателите на модата, като облече бяла рокля с винтидж емпирична талия на Александър Маккуин от фамозната сбирка " Момичето, което живееше на дърво " от есента на 2008 година

Това не значи, че вечерта беше лишена от цветни дрехи (макар че безусловно килимът беше в цвят шампанско вместо червен). Драпираният тоалет на Кейт Бланшет от Louis Vuitton, с аква синьо в горната част, беше грациозен и въздържан. Хонг Чау избра нежнорозова рокля на Prada, допълнена от черен шлейф с пайети. Актрисата Кери Кондън внесе безоблачен лъч с жълтата си рокля Versace без презрамки.

Междувременно водещите мъже на вечерта опитаха с костюмите по изискан метод. Това беше опит в региона на облеклото, в което по-малко е повече: Остин Бътлър избра грациозен черен смокинг на Saint Laurent, само че разнообрази нещата благодарение на лачени ботуши с лек ток - съвременен прочит на елегантния жанр. Шведският композитор Лудвиг Горансон също подцени семплия костюм в интерес на бродиран костюм в жанр " Боде ", с хубав розов флорален дизайн като декорация.

Вижте в галерията още от най-добре облечените звезди на Оскарите през 2023 година Кои са обичаните ви визии?
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР