На Централните софийски гробища се извършват кремации през светлата част

...
На Централните софийски гробища се извършват кремации през светлата част
Коментари Харесай

Защо няма филтри крематориумът на Централните софийски гробища, питат от АБВ

На Централните софийски гробища се правят кремации през светлата част на деня и очевидец на това е всеки жител , който посещава гробищния парк. За това алармират от партия АБВ до Столична община и " Гробищни паркове ", оповестиха от партията.

Авторът на сигнала и ръководител на АБВ-София Христо Колев пита за какво няма филтри на оборудването и по този начин елементарния човек, без да желае, става част от и без друго травматичен развой.

Писмото е изпратено до столичния кмет Йорданка Фандъкова и шефа на Оперативна програма " Гробищни паркове " Димитър Хаджикотев. В него се споделя, че черният пушек, който излиза от крематориума се вижда с невъоръжено око.

" Бихме желали да получим информация, за какво няма филтри на оборудването? Всичко, което излиза от комините, отива непосредствено във въздуха ", написа създателят на сигнала.

" Настояваме да обърнете внимание на гореизложеното и да вземете нужните ограничения. Процесът по кремация би следвало да не е социална картина, която в допълнение да разстройва хората отишли да отдадат своето почитание към близки и другари ", се споделя в писмото.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР