На тридневно посещение в Испания с много богата програма замина

...
На тридневно посещение в Испания с много богата програма замина
Коментари Харесай

Полет с „Еврофайтър“ и среща с президента на „Реал“ – сред акцентите във визитата на Радев


На тридневно посещаване в Испания с доста богата стратегия отпътува президентът Румен Радев. Планираните събития засягат необятен кръг от политически, стопански, културен, боен и дори състезателен темперамент.

Така в петък денят на президента ще стартира в кабината на изтребител „ Еврофайтър “ на испанските Военновъздушни сили, а последното публично събитие от визитата е на стадион „ Сантяго Бернабеу “ – домът на „ Реал “ (Мадрид), където ще има среща с президента Флорентино Перес.

Преди това, обаче, графикът на Румен Радев е доста претрупан. След полета през днешния ден, на следващия ден заран той ще има среща с премиера Педро Санчес, след което – с ръководителя на Конгреса на депутатите Меричел Батет, а рано следобяд – и с крал Фелипе VI в двореца „ Сарсуела “.

По-нататък в програмата са конгреси и срещи по тематиките бизнес, стартъпи и туризъм, а вечерта Румен Радев ще изнесе слово пред представители на българските асоциации и българските жители в Испания.

Преди полета с „ Еврофайтър “ Румен Радев ще посети Логистичния център за въоръжение и изследване и ще награди водачите и механиците, взели участие в отбраната на българското небе.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР