На Тони Димитрова не й върви особено в любовта в

...
На Тони Димитрова не й върви особено в любовта в
Коментари Харесай

Тони Димитрова скъса с гаджето, изчерпили се взаимно

На Тони Димитрова не й върви изключително в любовта в последните години. Любимата певица на Бургас се е разделила с един от известните хирурзи в града, с който имаше връзка до неотдавна.

Според " Галерия " двамата не са имали кавги или някакви други разправии, а просто преценили, че връзката им се е изчерпала. Разделили се културно, без звук и обидни думи - за разлика от метода, по който певицата приключи връзките си с предходния си другар - китаристът Иван Ченов, който назова непосредствено " Лъжец ".

" Има неща и хора, които, в случай че можех да върна времето, не  бих си ги предизвикала! Но няма такава гума, по тази причина съм си наложила да ги помня като бивши индивиди. Ама те са пренебрежимо малко и не ми занимават мислите ", разяснява тогава гласовитата бургазлийка и даже намекна, че докато били дружно, Иван й свалял звезди, а тя му вярвала наивно, след което се възползвал от доверието й и я мамел. Тони Димитрова си изпати от връзката с Ченов, който изгря в " Гласът на България " преди години, и във финансов проект, тъй като дълго време той трупаше дивиденти на неин тил, печелейки от нейните участия.

Преди любовното отчаяние с младока изпълнителката на „ Ах, морето " има още едно крушение - брака с бащата на щерка й Магдалена, написа още изданието. Милен зарязва фамилията, още до момента в който детето е малко, гонейки други дами. Той даже основава ново семейство преди формалния бракоразвод.

Двамата дълги години се караха обществено, а Тони го обвиняваше, че не се грижи задоволително за тяхната обща наследница. Към днешна дата двамата са се помирили, а дъщеря им към този момент е голяма и учи криминалистика, като преди този момент се опита да следва в НАТФИЗ, само че напусна непринудено, тъй като актьорското майсторство не било стихията й
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР