На тези кадри аз нямам от какво да се притеснявам,

...
На тези кадри аз нямам от какво да се притеснявам,
Коментари Харесай

Лена Бориславова потвърди, че тя и Петков са на кадрите с квартирата

„ На тези фрагменти аз нямам от какво да се тормозя, тъй като има неправилен ъгъл, както ъгълът с държането за ръка “. Това съобщи пред БТВ кандидат-депутатът от ПП/ДБ Лена Бориславова.

На процедура за първи път някой от двамата публично удостоверява, че точно тя и някогашният министър председател са снимани да влизат в частна квартира за малко или почасово наемане.

Бориславова счита, че тогава са можели да отговорят по-добре, само че към момента не са имали подобен инстикт.



Кадрите излязоха в миг, когато Кирил Петков беше министър-председател, а тя шеф на неговия кабинет. Видеото е снимано в по-ранен интервал, когато Петков беше назначен от Румен Радев за длъжностен министър на стопанската система, а адвокатската фирма, в която бе Лена Бориславова, завоюва абсурден контракт с Българската банка за развиване.

„ Категорично удостоверявам, че връзките ми с господин Кирил Петков са служебни и на такива на другари и постоянно са били такива “, съобщи тя.

Информация от какво естество е била срещата им в жилището не беше предоставена, нито имало ли е вътре и други хора. Защитна теза на техните фенове беше, че Петков не допира Бориславова на влизане, а се хваща за парапет. Последвали инспекции на място демонстрираха, че подобен няма.

Според Лена Бориславова не са я „ удряли “ като политик, а като жена, и че е била очевидец на „ политическа отпадналост на съперниците “.

„ Когато влизаш в политиката, знаеш, че ще платиш цена. Очакваш, че офанзивите ще са по линия на политиките, които вършим, които се опитваме да реализираме. Но се оказа, че другите сили работят по друг метод. Не бих поискала на никой да минава през толкоз интензивна офанзива “, сподели Бориславова.

Според нея огромната цена, която е платила, е че губи персоналното си пространство.

Попитана по какъв начин се е почувствала като е чула „ Песен за Лена “, Бориславова съобщи, че на никого не пожелава да преживее това, само че няма да я спре, тъй като има по-голяма задача – да промени България в място на естествен европейски живот.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР