На тези избори се решава съдбата на България. Много е

...
На тези избори се решава съдбата на България. Много е
Коментари Харесай

Христо Иванов в Пазарджик: Няма да има студена зима. Излезте и гласувайте!

" На тези избори се взема решение ориста на България. Много е значимо хората да излязат да гласоподават, тъй като в случай че останем у дома, можем да останем в същата невъзможност. Няма да има студена зима. Излезте и гласувайте! " Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов при визитата си в Пазарджик този уикенд и добави, че би трябвало да има устойчиво ръководство с ясни цели.

" Това е нещо, което " Демократична България " потвърди, че знае по какъв начин да обезпечи. "

" Хората чакат съответни резултати за своя живот, а не следващия популистки търг за обещаване на по-високи заплати. Начините приходите да се качат трайно и стабилно, са вложения и положителни работни места. Демократична България е посочила, че може да вкара здрав разсъдък в политическия живот, че може да бъде медиатор в името на огромните национални цели. "

Христо Иванов очерта при срещата с хората целите, които са във фокуса на обединяването., по думите му, е и средство за привличане на повече вложения и стопански напредък.

 Снимка: " Демократична България "

" Всеки задграничен вложител желае правила, които да се съблюдават. ", по която Демократична България направи първи решителни стъпки в границите на предходното държавно управление, ще докара до елиминиране на непостижимата тежест на бюрокрацията върху плещите на хората и бизнеса, с цел да може България да стане лесна за живеене и за работа.

 Снимка: " Демократична България "

Друг приоритет за екипа на обединяването е и опциите за преквалификация, с цел да се възползват хората от по-добри, съвременни и по-високоплатени работни места.

" Имаме, които сме подготвени да внесем на първия ден в Народното събрание. Имаме потребност от вашата поддръжка. "

 Снимка: " Демократична България "

Той беше безапелационен, че би трябвало да се свика съвещателен съвет във връзка ескалацията на войната в Украйна. " България би трябвало да образува необятен и явен народен консенсус. Има опасности, само че не би трябвало да се плашим. България разполага и в границите на НАТО, и в границите на Европейски Съюз, с задоволително запаси, с цел да се оправи с всички провокации. "

" Най-лесно се активизират хора посредством боязън и ненавист, ние активизираме посредством вяра, тъй като пред България, с изключение на рецесии, има и благоприятни условия, във връзка с енергийната успеваемост и самостоятелност ", ясно съобщи Иванов.

Антоанета Цонева и Александра Стеркова, които са отпред на листата на Демократична България в Пазарджик, изминаха близо 4000 километра и организираха срещи лице в лице с хората в над 50 обитаеми места в границите на акцията досега.

 Снимка: " Демократична България "

" Това сме ние - с изпитание, с страст, на улицата, намерено, с лице пред хората, посещаваме всички общини с усмивка, с готовност за контакт с хората. Всеки желае такива представители - отворени, работливи. И двете водачки на листата на " Демократична България " в Пазарджик, и цялата ни група, са хора, които доста работят и на които можеш да разчиташ, че ще ти свършат работа. "

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР