На тези избори "Атака" ще вдигне резултата си спрямо 2015

...
На тези избори "Атака" ще вдигне резултата си спрямо 2015
Коментари Харесай

Волен Сидеров ще кани образовани роми в управлението на София

На тези избори "Атака " ще вдигне резултата си по отношение на 2015 година, ще има завръщане на политическата сцена. Това съобщи претендентът за кмет на София и водач на партията Волен Сидеров.

Той дефинира нервността в Сливен, провокирана от подправен сигнал за лишаване на деца от фамилиите им, като провокация, ориентирана против властта. "Не считам, че има съображение да се провокира суматоха и че някой заплашва децата на тези фамилии. Знам, че има мощно наличие на евангелистката черква измежду ромското население. Познавам някои от пасторите, не мисля, че това са хора, които ще пускат подправени вести ", уточни Сидеров пред Bulgaria ON AIR. Според него малцинството е капсулирано от дълго време и то по неестествен метод. По думите му напреженията измежду ромите са непрекъснат проблем и те би трябвало да излязат от капсулата.

"Ще поканя образовани хора от ромския етнос да застанат в общинската администрация и те да се грижат техните събратя да излязат от затвореното пространство ", даде обещание водачът на "Атака ".

Приоритет в неговата стратегия за ръководство на столицата ще бъде същинска промяна на модела на ръководство, защото "огромните пари, които се дават за непорочност и поправки, отиват в частни компании, а това може да се прави от общински компании ". Атакистът ще работи за усилване на контрола и по-ясен правилник.

Той още веднъж напомни една от първите точки в програмата си, а точно прекъсването на гей-парада в столицата. "На тези зрелища не им е мястото в центъра на София. Не става дума за хомофобия. Става дума за проява на нещо, което нервира главната част на популацията и промива мозъците на подрастващите ", означи кандидат-кметът.

Той засегна и тематиката с нашумелия скандал сред него и Българска национална телевизия. Част от министрите дефинираха държанието му в предаването "Референдум " като недопустимо и неприемливо. Сидеров е на мнение, че всички, които са се изказали по негов адрес, не са гледали цялото предаване. "Трябва да съжалява управлението на малкия екран, което вкара жандармерия в студиото все едно става държавен прелом ", безапелационен бе Сидеров. Той счита, че свадите към неговата персона са били медийно украсени, а той не е правил нищо незаконно.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР