На територията на община Гоце Делчев вече няма учебно заведение

...
На територията на община Гоце Делчев вече няма учебно заведение
Коментари Харесай

В община Гоце Делчев вече няма учебно заведение на двусменен режим

На територията на община Гоце Делчев към този момент няма образователно заведение на двусменен режим. Това стана допустимо откакто бе публично открит новият образователен корпус в Първо ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ в гр. Гоце Делчев.
Кметът на общината Владимир Москов, шефът на образователното заведение Людмила Дерменджиева и ръководителят на Общинския съвет Димитър Балтаджиев, прерязаха лентата на новопостроената постройка, която е осъществена по план „ Програма на МОН за създаване, продължение, надстрояване и реконструкции само че детски ясли, детски градини и учебни заведения “.

Проектът е на стойност 965 888 лева, квалифициран е от община Гоце Делчев и е финансиран от Министерство на образованието. Обзавеждането в новите класни стаи е направено със средства от бюджета на учебното заведение.

Освен новите образователни стаи, в които ще се учат децата от втори и четвърти клас, учебното заведение към този момент разполага и с актова зала за тържества.
„ С разширението на Първо ОУ и санираната постройка на ПГ по МСС, е пред довеждане докрай цялостното възобновяване на учебната инфраструктура в общината. В санирана постройка стартира новата образователна година и в Трето ОУ. Там следва вътрешен ремонт, благоустрояване на двора и създаване на нови спортни площадки “, разяснява кметът на община Гоце Делчев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР