На технологичното изложение CES в Лас Вегас Hyundai ще представи

...
На технологичното изложение CES в Лас Вегас Hyundai ще представи
Коментари Харесай

Hyundai е готов за серийно вграждане на въртящи се на 90 градуса колела

На софтуерното ревю CES в Лас Вегас Hyundai ще показа концепта Mobion, който ще показва иновация на четири колела, която зо гозина-две ще може на процедура да се ползва във всеки сериен електрически модел на корейците. Става въпрос за системата e-Corner, която разрешава и четирите колела да се въртят под ъгъл до 90 градуса, осигурявайки отлична маневреност във всяка посока. Проблемите със страничното паркиране ще могат да бъдат решени даже и при по-неопитните водачи.  Hyundai към този момент опитва с тази система и в този момент очевидно е по-близо до производството, което е изключително улеснено с електрическите мотори.

Корейската компания ще показва и функционалност за свързване към изменчив ток от 22 киловата, два пъти по-голям от настоящия потенциал. Благодарение на това електрическите коли ще съкратят на половина времето за зареждане при домашни съоръжения, т.е. то би трябвало да се понижи до почти три часа и половина.

Hyundai желае да покаже на света и най-новите си разработки в региона на инфотейнмънта. Корейците споделят, че са в положение да предложат транспарантни екрани, които могат да се навиват. Под новаторския транспарантен екран, дисплеят употребява холографски оптични детайли, с цел да покаже обилие от информация на лидера.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР