На тържествена церемония в Националната библиотека Св. св. Кирил и

...
На тържествена церемония в Националната библиотека Св. св. Кирил и
Коментари Харесай

Престижна награда за акад. Пламен Карталов

На тържествена гала в Националната библиотека " Св. св. Кирил и Методий " акад. Пламен Карталов бе почетен с Почетен знак " Стефан Стамболов " за персонален лидерски принос в духовността. Награждаването бе по време на XV Научна конференция по водачество на тематика " Духовност и водачество. Култура на водачеството ", проведена от Университета за библиотекознание и осведомителни технологии, научи ДУМА от Софийската опера.
" Голяма чест за мен е в този храм на духовността, книжовността, знанието и просветата - Националната библиотека, с голямо неспокойствие да получа това самопризнание, сподели акад. Карталов. Благодаря на всички с откровеното желание, че това, което върша с моите сътрудници, дава принос за националната еднаквост и просвета на нацията освен в страната, само че и в чужбина. Това ме задължава още повече да бъда един от водачите и същинските стожери на тази наша задача. "
Досега с Почетния знак " Стефан Стамболов " са отличени президентите Желю Желев и Георги Първанов, патриарсите Максим и Неофит, акад. Антон Дончев, проф. Андрей Пантев, вицепрезидентите ген. Ангел Марин и Маргарита Попова, вицепремиерът Ивайло Калфин, акад. Георги Марков, акад. Светлин Русев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР