На света вероятно съществуват хиляди въпроси, на които човек просто

...
На света вероятно съществуват хиляди въпроси, на които човек просто
Коментари Харесай

10 въпроса, чиито отговори не искаме да знаем

На света евентуално съществуват хиляди въпроси, на които човек просто не желае да знае отговорите. Редакторите на YouTube канала AllTime10's са решили да разгласяват 10-те най-популярни въпроса, които всеки от нас си е задавал в даден миг, написа econ.bg. Ако въпреки всичко желаете да научите част от нелицеприятните отговори, може да ги прегледате:

Мога ли да се трансформира в зомби?

Вуду ритуалите, практикувани на Карибите, са известни с това, че изпращат жертвите си в дълъг транс благодарение на халюциногени. Една от най-популярните жертви на ритуала е Клервиус Нарцис – хаитянин, който е бил трансфорат в „ зомби “ от локален шаман и е бил държан в послушание в продължение на две години благодарение на мощни химикали. Според част от научната общественост Нарцис е първият документиран случай на сходна трансформация.

Колко зле се отразяват газираните питиета на зъбите ми?

Повечето от захарните питиета са корозивни за зъбния гланц, колкото и киселината, употребена в киселинно-алкалните акумулатори. Така че помислете си за зъболекарската бормашина, преди да си поръчате следващата студена кола или сода.

Припичането на една филийка в тостера няма по какъв начин да ме нарани, нали?

Оказва се, че има. Инциденти с тостери водят до гибелта на близо 700 души единствено в Съединени американски щати всяка година. За съпоставяне, смъртоносните произшествия с акули се броят на пръстите на двете ръце.

Защо сандвичът ми с фъстъчено масло и конфитюр има чудноват усет?

Въпросът визира главно консуматорите на въпросните съставки зад Oкеана. Оказва се, че американската организация за надзор върху храните и медикаментите разрешава в 100 грама от сместа да се съдържат до 30 елементи от разнообразни инсекти...

Вредно ли е гледането на телевизия?

Ако погледнем въпроса от антисептична позиция – много. Върху отдалечените в болничните стаи живеят устойчиви към антибиотици бактерии, които способстват за гибелта на 90 хиляди души годишно.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР