На суперстадиона "Йоан Облеменко" в град Крайова Румъния успя да

...
На суперстадиона "Йоан Облеменко" в град Крайова Румъния успя да
Коментари Харесай

На суперстадиона в Крайова Румъния удари Швеция

На суперстадиона "Йоан Облеменко " в град Крайова Румъния съумя да запише втора влиятелна победа в контрола в границите на няколко дни. След 2:1 като посетител на Израел, този път бе победен с 1:0 участникът на Мондиала Швеция.

Въпреки че общата цена на футболистите на Швеция е към 200 милиона евро, а тази на румънците - двойно по-малка, скандинавците трябваше да претърпят втора поредна загуба тези дни, след 1:2 вкъщи против Чили.

Мачът стартира с травма още в първата минута на шведския нападател Тилин, а в идната си офанзива шведите за малко не откриха резултата.

Шведите действаха доста нападателно в началните минути, само че след това пристигнаха минути на Митрица, който на два пъти заплаши скандинавската врата.

Впоследствие почитателите на локалния Университатя Крайова прекъснаха за малко дуела, откакто започнаха да хвърлят факли по терена.

Влезлият през второто полувреме Дорин Ротариу съумя с пробив по десния фланг да стигне до удар и гол във вратата на Швеция в 57-ата минута.

В 63-ата на терена се появи нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру, до момента в който Козмин Моци още веднъж не влезе в игра.

До края балканците удържаха преднината си и надделяха участника на Мондиала Швеция с 1:0, без самите те да са се класирали за Русия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР