На страницата си във Facebook председателят на СОС съобще следното:

...
На страницата си във Facebook председателят на СОС съобще следното:
Коментари Харесай

Елен Герджиков свика консултации в СОС за паркирането

На страницата си във Фейсбук ръководителят на СОС съобще следното:
" Днес свиках съвещания с представители на всички политически групи в СОС по тематиката, обвързвана с превоза и политиките за. Повод за това е фактът, че сега в комисиите към съвета се преглеждат три отчета, отнасящи се до промени в Наредбата за организация на придвижването на територията на Столична община - първият е на Б.Бонев, вторият е на група съветници от ГЕРБ-СДС, а третият - на консултант и двама районни кметове от Демократична България. В тези три отчета има много хрумвания, които съответстват. Целта на срещата бе положителните оферти, за решение на значимите за софиянци и гостите на града въпроси, да бъдат подкрепени с консенсус.
Срещата мина градивно. Обединихме се към предлагането за разширение на зелената зона в кварталите „ П. Яворов “ и „ Иван Вазов “. Групите на ГЕРБ-СДС, Демократична България и „ Патриоти за София “ ще поддържат отчета, който визира тези промени. Освен това има консенсус и по концепциите за въвеждане на електронен винетен стикер за паркиране, облекчение при издаването му на хората в неравностойно състояние и прибавяне на условие за наложителен годишен механически обзор за унищожаване на транспортни средства от улиците на София, които са излезли от приложимост, само че се употребяват като складови пространства.
 Герджиков и Едрева дадоха отговор на Христо Иванов за дигитализацията в София Герджиков и Едрева дадоха отговор на Христо Иванов за дигитализацията в София
" Тази заран по bTV господин Христо Иванов си присвои един стратегически документ на Столична община, заявявайки, че София ползва тактика...
В същото време други оферти като разширението на синя зона и увеличение на работното време на платените зони към този миг не срещат поддръжка от всички политически групи в СОС. Сред изложените претекстове за това са, че поради не са извършени задоволително публични разисквания, както и че това би затруднило в допълнение жителите в комплицираната епидемиологична конюнктура.
Предстои редакция на препоръчаните промени и разискването им в комисията по превоз и сигурност на придвижването. Надявам се, че този консенсус ще бъде доказан по време на дебатите в комисиите, както и на съвещанието на СОС на 12.11.2020г, когато те би трябвало да се гласоподават ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР