На страницата на Министерството на здравеопазването на Израел е публикувана

...
На страницата на Министерството на здравеопазването на Израел е публикувана
Коментари Харесай

Мистерия с 30-годишната израелка с COVID-19, щъкала из Банско

На страницата на Министерството на здравеопазването на Израел е оповестена цялата информация към случая с болната жена, която е напуснала България и Банско, през летище Пловдив, след 5-дневен рейд из хотелите и заведенията в курортния град, написа struma.com.

Израелката, диагностицирана с COVID-19, е била посетител на Банско от 4-ти до 9-ти март.

Жената е на 30 години и е летяла през летище Пловдив. Пътувала е до Банско с рейс на туристическа организация „ Аркия “.

Спала е в хотел „ Лион “ на датите от 04. 03. до 09. 03. Напуснала е хотела на 09 март и още веднъж е пътувала с проведен от туристическата организация рейс до Пловдив, където се е качила на аероплан, полета бил от 12:30 часа.

През времето, когато е била в Банско, тя е посетила следните места:

04. 03 - хотелски ресторант " Лион "
05. 03 - ресторант - " The bears "
06. 03 - Aпрески 360

07. 03 - Ресторант - " У дома "
08. 03 - Ресторант " Виктория " Това е цялата информация, получена досега.

Ако някой е бил през това време на тези места, би трябвало да се изолира под карантина и в случай че усети признаци на ковид да уведоми най-близкият до него медицински център. Доколкото е известно, дамата се чувствала добре и има единствено леки резултати от болестта, което не разрешава тя да бъде настанена в болница, за това е вкъщи.

От израелското държавно управление са дали информация за дамата, болна от рисковото заболяване, тя е записана като пациент 192 и е с доказана позитивна проба за COVID- 19.

До момента пациентката можеше да бъде тествана под този номер, само че след инспекция излиза наяве, че пациент с номер 192 липсва и към този момент е свален от държавното управление на Израел.
 Мистерия с 30-годишната израелка с COVID-19, щъкала из Банско
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР