На страната ѝ трябва управление – не какво да е,

...
На страната ѝ трябва управление – не какво да е,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Без нас не може да има истинско реформаторско управление


На страната ѝ би трябвало ръководство – не какво да е, а същинско реформаторско ръководство, с цел да се оправи с провокациите, пред които сме изправени. Това съобщи съпредседателят на „ “ Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, след како даде своя избор на днешните парламентарни избори в 93-о СУ „ Александър Теодоров-Балан “ в София.

" Колкото и да е комплицирано ситуацията, точно тази трудност може да е мотивация България да направи скок в развиването си. Не би трябвало да изпускаме фокуса на същински значимите цели. Трябва отговорност, би трябвало поредност, за това гласувах. "

Според него без Демократична България не може да има същинско реформаторско ръководство: " Нние сме сложили доста ясно нашите цели – ясно отношение по всички аспекти на Путинската експанзия, правосъдна промяна и рационална фискална политика. С кого ще формираме ръководство – това зависи от осъществяването на целите ни. "

" Искам да прикани нашите съграждани да гласоподават, с цел да не вървим отново на избори и страната ни да върви напред ", добави още той.



Снимка: Булфото

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР